maanantai 14. elokuuta 2017

Vanhasta uutta

Tämän takin olen neulonut jo ennen Huiviston syntyä, arvioisin sen valmistuneen joskus vuonna 2013. Olen ollut siihen muuten tyytyväinen kaikki nämä vuodet, mutta väärä pituus on aina vaivannut minua. Mittasuhteiltaan se ei ole sopinut minusta minkään hameen kanssa, helmaosa oli lepsu ja minulle tuli jotenkin tanttamainen ja keski-ikäinen olo. 

Totuutta on ihan turha alleviivata.
Suunnitelma nuorennusleikkaukselle:Tuleeko kellekään muulle tästä mieleen kärpäsiä kielellä saalistava sammakko?

Puretun langan vyyhtesin välille peukalonhanka-kyynärpää.

Pikasuoristin langan silityslaudalla+höyryllä.


Sitten pihatöihin.


Kas näin, kymmenen senttiä ja vuotta nuorempi.

Vai?

4 kommenttia:

 1. Ou jees, oikein onnistunut nuorennusleikkaus:) Aina ei ole noin hyvä lopputulos. Ja kiitos uudesta langansuoristusvinkistä. Harvoin, mutta joskus,pikasuoristusta tarvitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, Kristiina!
   Mietin kovasti, kuinka ensi vuonna 6-kymppinen voisi lähestyä "nuorennusleikkaus"-aihetta ilman että tulisi väärinymmärryskomplikaatioita :). Paras ikä menossa, mutta vaatteilla ja niiden sopivuudella, mittasuhteilla yms. vaikuttaa niin paljon omaan viihtymiseensä tässä elämässä, ettei huonoissa tai epäsopivissa kannata kärvistellä hetkeäkään.

   Poista
 2. Vau! Olipa onnistunut korjausoperaatio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Neulisti!
   Tämä oli pitkään aiotun operaation toteutus periaatteella "syteen tai saveen". Näin jälkeenpäin lopputuloksesta helpottuneena neuletakin elvytys kannatti minustakin.

   Poista