sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Rukkaset naulaan


Koska olen perannut vaatekaappiani tiheällä kammalla viime syksyn ja talven aikana ja arvioinut lähes kaikkia säilyttämiäni tekstiilejä ja asusteita, päädyin joillekin poistamisen sijaan antamaan vielä tekohengitystä ja yhden uuden mahdollisuuden.


Sellaisen saivat nämä vanhat rukkaset, joita ei enää kehdannut valoisaan aikaan julkisesti käyttää. Niiden karvavuorikin oli vuosien saatossa kulunut eivätkä ne olleet enää niin lämpimätkään. Tuulta ne kuitenkin edelleen pitivät.
Neuloin ohuesta sukkalangasta niille uudet ehoisat kuoret mittojen mukaan.Kuorilapasten suuhun neuloin icord-reunuksen.
Kokeilin ensimmäistä kertaa intialaista peukalokiilaa katsellessani samaan aikaan Saara Aallon esityksiä X-Factorissa ja jostain syystä näyttää ihan siltä kuin se olisi... nooh ... keskellä kämmentä😁
Sädekavennusten päähän laitoin pienet huovutetut pallot välttääkseni liian asialllista vaikutelmaa.Ihastuin niin rukkasten uuteen ilmeeseen ja käyttömukavuuteen, että tein samalla mallilla varmuudeksi jo toisetkin kuoret.  Ja peukalokiilat.


2 kommenttia:

  1. oooh! Sateisen ja kylmän päivän iltana istuskelen koneen ääressä ja poukkoilen blogista toiseen ja sitten törmään tähän mahtavaan ideaan!!! (Talvitakkeja pyörii pesukoneessa, optimistisesti, ja talviasustekoreja olen yrittänyt karsia) Mulla on ihan mahtavan ihanat luottorukkaset mutta päivänvalolla ei niitä ilkeä ihmisten ilmoilla käyttää joten kaivanpa nyt seuraavaksi lankavarastosta sopivaa rukkasenpäällystyslankaa ja aloitan matkintaoperaation. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Tuntuu hienolta, että innostuit ideasta!

      Poista