maanantai 1. toukokuuta 2017

SuosikitOlen jo kauan halunnut neuloa Wormzit eli hupparisukat itselleni. Sellaiset ihanat, vähän tossumaiset kotisukat, jotka haluaa vetää jalkaansa heti töistä tultuaan. Käytin joskus aikoja sitten ostamaani kotimaisen markettilankoja valmistavan yrityksen paksuhkoa sukkalankaa, joka pitkän tauon jälkeen tuntui aikamoiselta piikkilangalta, mutta muistan ostaneeni kerän puhtaasti esteettisistä syistä. Mustaharmaavalkoisen kanssa kestää elää. Luin jokin aika sitten Slow Fashioniin liittyvän jutun hollantilaisesta Tom Van Deijnenistä, jonka innoittamana halusin ennakoivasti korjata ja parsia sukanpohjista kohdat, joiden tiedän kuluvan ensimmäisenä puhki.

Tein parsinnat silmukoita jäljentäen toisella hiukan ohuemmalla sukkalangalla.Tiedän, että käsityökaupasta voi ostaa virallisen parsintasienen, mutta koska tämä innoitus tuli alan kauppojen aukioloaikojen ulkopuolella, saanen esitellä parsintakiveni.

Kiven kotimaisuusaste on olematon, mutta tuontitavaraan on joskus turvauduttava.Parsinnan ei ollut tarkoitus mitenkään maisemoitua, joten se sai ihan vapaasti jäädä katsottavaksi.

Rusettien icord-narut keventävät muuten totisten sukkien ilmettä.


            Ihanien Wormz -sukkien ohje: ananasin blogi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti