maanantai 28. tammikuuta 2019

Melkein Chanel

Koska nyt on menossa tiukka kulutuskuuri kaiken jo ostetun suhteen (ihan omaksi parhaakseni ja huvikseni), on tämäkin neuletakki syntynyt periaattella "otetaan mitä on". Handun harmaalle vyyhdille löytyi seuralaiseksi valmiina mustaa ja jotta metrejä tulisi villatakkiin riittävästi, sain ostaa pari kerää grafiitinharmaata. Eikä mitään muuta. Tiukka minä.

Kohteeksi valitsin vaihteeksi V-aukkoisen mallin, joka kuvista päätellen näytti istuvan hyvin kaikkien Ravelryssä töitään esitelleiden mallien päällä. Kiinnitin erityisesti huomiota kainalo-kädentie-linjaan, johon ei muodostunut ikävän näköisiä vekkejä. Hyvää suunnittelua, josta kannattaa maksaa.

Neuloin siis ohjeen mukaan, mutta helmaosaan en halunnutkaan tavallista 1x1 resoria. Siihen vaiheeseen tullessani olinkin päätynyt tekemään enemmän jakkua kuin villatakkia, joten helmassa on 4x1, jossa nurjaa silmukkaa tuskin huomaa.

Jakun valmistuttua jäi lankaa jäljelle sen verran ärsyttävästi, että jopa pois heittäminen kävi mielessä. Ja jakkukin näytti ihan tavalliselta raidalliselta villatakilta.

Kunnes keksin hapsut!


Ryijysolmut ompelemalla oli sitten lopunkin langan tuho💣.


Ihan pakko laittaa viimeinen kuvakulma🤳. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti